Loading...

Thursday, April 10, 2014

Frozen

          Lagu dan muzik video dari filem Disney 'Frozen' memang tengah into sekarang dan meresap hampir ke seluruh jiwa kanak-kanak, terutamanya kanak-kanak perempuan.

Nur Adelia nampaknya salah seorang yang terpana dengan kepoweran lagu 'Let it go' dari filem Frozen. Hampir setiap hari dia mau pekena lagu tu, sambil berpusing-pusing menari mengikut gaya tari yang dipersembahkan dalam filem animasi tersebut.

Tu baru 2 tahun tu. Baru dua tahun.

         Esok masa pasar malam Kulim di Kilang Lama aku rancang nak beli CD tak original filem Frozen. Bagi lah peluang budak tu nak tengok.

Harap-harap intisari rancangan televisyen aku di rumah tak seperti berikut :

6.00 petang - 8.00 malam   : Filem animasi Frozen
8.00 malam - 10.00 malam : Filem animasi Frozen (ulang tayang semula)
10.00 malam ke atas           : Harapnya bukan lagi Frozen. Adelia kena masuk tidur. Itu pun jenuh kena pujuk dan paksa.

Alahai.

2 comments:

  1. Fahmi, I'm downloading Frozen for you, if you want. Bring USB on thursday.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sofia. Terima kasih weh. Adik ipaq aku dah ada jugak. Sempoi.

      Delete