Monday, February 10, 2014

Siapa mau duit free?

         
           Dua hari bercuti. Cuti hujung minggu dari bekerja kilang. Buka-buka emel kerja pagi tadi, dapat satu emel dari entah mana, Singapore Airlines Ltd katanya.

Layan. Layankan aja.

          Tadi aku balas balik emel tu. Aku letak nama Mark Zuckerberg, berserta alamat emel dia, dan alamat ibu pejabat Facebook. Harap dapat respon dan tunjuk ajar dari Zuckerberg.

          Duit, duit. Kepala bana manalah yang mulia benar nak bagi duit percuma ni. Mamat Nigeria gamaknya.

******

Singapore Airlines Ltd
Syarikat Penerbangan House,
25 Syarikat Penerbangan Rd.
819 829
Singapura.

Kami secara rasmi memberitahu anda tentang Tahun Baru Pakej Promosi Hadiah daripada Lembaga dan Pengarah-pengarah Syarikat Penerbangan Singapura dan KrisFlyer lainnya Keahlian Perkhidmatan yang diluluskan dan disahkan oleh Lapangan Terbang Antarabangsa Changi Singapura dan para Pengarah Syarikat Penerbangan Singapura.

Ini adalah untuk memaklumkan anda bahawa alamat e-mel anda telah dipilih secara rawak oleh Singapore Airlines Ltd Senarai Eksklusif e -mel memotong entiti individu dan korporat 10,000,000 Juta pengguna internet ' di seluruh dunia, tahun ini Januari 2014.

Alamat e-mel anda telah dianugerahkan bintang - hadiah SGD 200,000.00 (Dua Ratus Ribu Dolar Singapura). Nota: Tiada tiket telah dijual! Tiada Memenangi ialah: SGD-0651567/SGD1 , NO Bonus ialah: SGD/146 .

Memfailkan tuntutan anda hari ini dengan menghantar butiran di bawah ini untuk maklumat berikut adalah untuk memproses kemenangan anda kepada anda;

Hubungi : Sam Lee
Alamat e- mel: singaporeairlines@5d6d.cn

Masukkan butiran-butiran berikut ;

1. Nama Penuh:
2. Hubungi Alamat:
3. pekerjaan:
4. Nombor Telefon:
5. Negara anda:
6. Peribadi E- mel:

Sekali lagi tahniah daripada pihak pengurusan dan kakitangan Singapore Airlines Ltd .

Terma dan Syarat.
© 2014 Singapore Airlines. Hak Cipta Terpelihara .
Singapura Co Reg. No 197200078R

No comments:

Post a Comment