Friday, November 14, 2014

Dapat duit RM270 00

          2 hari semalam, pagi. Aku baru saja bukak komputer kerja aku di ofis kilang tempat aku bekerja. Macam biasa, sampai tempat kerja,pagi-pagi aku akan bukak email di Microsoft Outlook.

          Alhamdulillah. Rasa macam nak ambik cuti kerja setahun dan pergi melancong ke seluruh dunia bila baca satu email ni. Aku melompat kegirangan kut sampai kena siling ofis. Rasa macam dunia ni ana yang punya lah, habaq hang.

          Yiiiiiihhaaaaaa. Pak cik kayo, woi !

*******

Telekom Malaysia Berhad
G.03B, Ground Floor, Kompleks Antarabangsa, Jln Sultan Ismail, Off Jalan Ampang
50088 50250 Kuala Lumpur
NOTIS RASMI HADIAH DARI TELEKOM MALAYSIA.


The TELEKOM MALAYSIA ® MEMENANGI program-program yang diadakan pada 3rd of November, alamat e-mel peribadi anda bertugas untuk memenangi Tiket nombor:
2-4-16-37-89-40-85 dengan Nombor siri 2268/02, yang akibatnya menang anda Ringgit Malaysia $270,000.00 dalam kategori kedua TM khas keluarga loteri, tuntutan anda Telekom khas keluarga Pakej memenangi Hadiah, anda dikehendaki menghubungi Jabatan tuntutan melalui e-mel untuk pemprosesan dan kiriman wang Hadiah anda kepada anda.

Kami berterusan Telekom keluarga Khas Hadiah Program yang diadakan di ibu pejabat kami di sini di Kuala Lumpur program beliau Jumlah RM $270,000,00 (dua ratus dan Tujuh puluh ribu Ringgit Malaysia) adalah bonus tunai yang diberikan kepada anda dari Telekom Malaysia 2014 keluarga Special pakej untuk anda dan keluarga anda kepada kami tentang ini hanya diraikan Hari Raya ini tahun 2014.

Ini jumlah MYR270, 000.00 ditaja oleh Perodua Malaysia dan Tenaga Nasional yang terlibat dalam penajaan Telekom 2014 khas keluarga pakej dan anda perlu tahu bahawa e-mel ini adalah 100% asli dan legit kerana program kami menang biasanya datang 5Years setiap jadi sila maklum dan faham bahawa e-mel ini adalah 100% asli.

Sila hubungi kami tuntutan ejen;
ENCIK.SHAFFIE BIN HASSAN (Pengarah Jabatan tuntutan)
E-mel: telekommy@outlook.com
==================================
Untuk diproses, sila hubungi kami
Tuntutan agen dengan syarat-syarat tuntutan Di bawah ini:
==================================
Syarat-syarat tuntutan:
1. Penuh nama...
2. Umur:...
3. Pekerjaan:...
4. Telefon:...
5. Negeri/bandar:..

Sila ambil perhatian bahawa 2014 di Telekom Malaysia diberikan kepada keluarga anda sepenuhnya dan ia perlu dituntut daripada Jabatan tuntutan kami sebelum 29 Oktober kerana di
Telekom Malaysia 2014 khas keluarga pakej adalah sah sehingga 23 Disember 2014

PN.Nadia Binti Raffik.
Telekom Malaysia Anugerah Pengurus Eksekutif.
Malaysia ibu pejabat.

1 comment:

  1. En Maon,dulu kawan ko pun ada nama shafie bawah department cs.cuba refer kat dia..oopps!!

    ReplyDelete